artiesten

specials

live entertainment

VIOLINVASION

Bavo Meeus is een klassiek geschoolde violist die na zijn studies aan een heel aparte missie begon... Namelijk Violinvasion: hij introduceerde zijn klassieke instrument in de wereld van elektronische muziek!


Hij merkte al snel dat zijn elektronische viool een grote impact had op zijn publiek. Het duurde dus niet lang voordat zijn carrière van start ging. Tegenwoordig speelt hij zelfs in bekende clubs en festivals over heel de wereld!


Plaatsen waar hij reeds speelde zijn: Privilege Ibiza, Nikki Beach Saint Tropez, TMF, Noxx, Versuz, Carré, Clara Club Tel Aviv, Shimmy's Beach South Africa en nog veel meer!

Wanneer hij de eerste snaar raakt, zal je instant de vibraties voelen waardoor stilstaan geen optie meer is!


BANDS

STILL CRAZY

COVERBAND

Deze ervaren partycoverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!!

Vakkundig wordt elk feestje op én over het kookpunt gebracht met een mix van pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia.

Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten. Let's get the party started!!

The Green Onions

COVERBAND

Wie GREEN ONIONS zegt, denkt automatisch aan twee uur ongedwongen speelplezier. Door hun hedendaagse sound en nog jeugdige gedrevenheid doet deze vierkoppige band hun speelstijl denken aan een live gespeelde DJ-set.

Met een non-stop repertoire dat de betere dance-pop-en rocknummers uit de periode van de 80's tot nu bevat, speelden zij reeds op honderden locatie's in binnen- en buitenland.

Daardoor zijn zij door hun jarenlange ervaring de ideale keuze voor zowel bedrijfsfeesten als stadsfestivals.

GREEN ONIONS staan voor een muzikale totaalbeleving vol energie die niemand onverschillig laat.