artiesten

Met Fcrew hebben we verschillende artiesten die je via ons kunt boeken, zo hebben we ons DJ crew, specials en bands.  Contacteer ons gerust als je een van deze toppers wil op uw feest

specials

live entertainment

VIOLINVASION

Bavo Meeus is een klassiek geschoolde violist die na zijn studies aan een heel aparte missie begon... Namelijk Violinvasion: hij introduceerde zijn klassieke instrument in de wereld van elektronische muziek!


Hij merkte al snel dat zijn elektronische viool een grote impact had op zijn publiek. Het duurde dus niet lang voordat zijn carrière van start ging. Tegenwoordig speelt hij zelfs in bekende clubs en festivals over heel de wereld!


Plaatsen waar hij reeds speelde zijn: Privilege Ibiza, Nikki Beach Saint Tropez, TMF, Noxx, Versuz, Carré, Clara Club Tel Aviv, Shimmy's Beach South Africa en nog veel meer!

Wanneer hij de eerste snaar raakt, zal je instant de vibraties voelen waardoor stilstaan geen optie meer is!


Ambination

Als 16 jarige Jongen is Jeffrey Vannecke begonnen als de West-Vlaamse Sam Gooris. Hij keek er enorm naar op, zowel zijn muziek als zijn dans moves

Zijn besluit stond vast "hier wil ik iets mee doen"


Jeffrey Vannecke is als dj / technieker

Hij is gestart met muziek draaien door zijn broer Wesley Vannecke, Wesley was een zeer goeie DJ tot hij zijn leventje wou leiden... dan heeft Jeffrey dit over genomen en hij wist het zeker dat DJ zijn passie ging worden.


Hij was niet alleen een DJ / zanger maar ook een entertainer. Daar konden de mensen wel van smullen.

En dit alles heeft hem gemaakt wie hij nu is


Ambination

begonnen als Den Djoff, met een eigen singel (Ik laat je nooit meer gaan). 

Ambination is een echte spring in het veld, een Duracell konijn die van podium tot op de tafels staat te springen een echte ambiance maker.

BANDS

STILL CRAZY

COVERBAND

Deze ervaren partycoverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!!

Vakkundig wordt elk feestje op én over het kookpunt gebracht met een mix van pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia.

Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten. Let's get the party started!!