DJ-crew

Drezz

DJ / PRODUCER / DJ TEACHER & MENTOR 

Muzikaal gekenmerkt door vele stijlen: van Dance tot Hip-Hop & Urban, van Retro tot de nieuwste Pophits. Met veel drive, energie, eigen edits en een hoop muzikale bagage in zijn DJ sets kan je op een volle dansvloer rekenen.


Van Tomorrowland tot een echte Huwelijksfuif 


Kev'n Kartch

allround DJ

Kev'n Kartch is gemakkelijk te beschrijven! Mix wat gehypte dansmoves met een volle lading energie en je hebt een eindresultaat dat Kev'n Kartch heet. Deze man is een geboren entertainer en weet de perfecte soundtrack voor je evenementen te mixen!

Gekend tot in Polen

DJ Arne

allround DJ

Voor trouws en corporate events is deze persoon uw beste keuze. Hij speelt van korte retro-90's sets tot de gekende meezingers

feest gegarandeerd 

Meks

allround DJ

Een rasechte West - Vlaamse deejay met een heel brede muziekkeuze. Naast Red Bull evenementen zie je hem vaak terug in elke grootstad in Vlaanderen en ver daarbuiten. Al meer dan 10 jaar maakt hij elke uitgaansbuurt onveilig. Kortom hij is vaste waarde met een heel hoog party gehalte.

Party Dj Sven

Allround DJ 

Party Dj Sven voorheen Dj Stompie. is een DJ die het vak al op jonge leeftijd meekreeg met de paplepel van zijn vader. Hij draaide in verschillende cafés in Waregem en omstreken, Huwelijksfeesten, Verjaardagen en Privefeesten.

Dinner & Dance's met muziek van de jaren 80-90-00 of 60-70. Foute muziek en 90's zijn de sterke kanten van deze DJ

DJ Less 

Allround DJ

Deze DJ is al enkele jaren bezig als Dj. Hij is geschikt voor trouwfeesten , verjaardagsfeest, bedrijfsfeest wat je ook maar wil. Deze dj is zeer spontaan en voorziet uw feest van muzikale achtergrond muziek tot echte dans hits

J-Line

Allround DJ 

J-Line is een energieke en talentvolle DJ uit Wachtebeke, gelegen in Oost-Vlaanderen. Met meer dan 7 jaar ervaring kan hij de gepaste muziek voorzien en uw evenement naar een hoger niveau tillen. Met referenties in verschillende danscafés, jeugdhuizen, fuiven en talloze privéfeesten (van sweet 16's tot trouwfeesten) weet hij verschillende genres naadloos in elkaar te mixen en weet hij perfect hoe hij van uw evenement een feestje kan en zal maken!

DJ scatto

allround DJ

Deze jonge DJ wou van zijn droom iets waar maken. hij begon te draaien op een straat feest waar het dan ook in de smaak viel bij mensen die een personeel feestje wilden geven. Deze Dj zal er alles aan doen om uw feest te voorzien van al uw muzikale wensen.

T-pulse & Clyde 

Allround DJ-duo

T-Pulse & Clyde is DJ-duo die elk afzonderlijk begonnen zijn op 17-jarige leeftijd en na 5 jaar de krachten gebundeld hebben waardoor ze nu op 27-jarige leeftijd de nodige ervaring hebben opgebouwd om iedereen op de dansvloer te krijgen. Alle stijlen passeren de revue, van de jaren 70 tot de nieuwste hits. Hoewel ze zich persoonlijk meer thuis voelen in een combinatie van jaren 90, Nillies en hedendaags zijn andere stijlen geen probleem en maken ze van elk genre een geweldig feest. Door de variatie aan feesten, o.a. De Vooruit, Suikerrock, en Studio Brussel alsook trouwfeesten, personeelsfeesten en fuiven voelen ze goed aan wat het publiek wenst te horen en bezorgen ze zo de nodige sfeer.

DJ Pulle

Allround DJ

Al meer dan 20 jaar is deze DJ gekend in de streek rond Harelbeke. Deze DJ staat paraat voor bruiloften, verjaardagen en dorpsfeesten. zijn stijl van draaien varieert tussen de jaren 70, 80, 90 en ambiance muziek maar is ook flexibel naar jullie toe en past dan ook graag zijn speel lijst aan naar jullie wensen.

Traktor

allround DJ / Techno

fuiven, feestweekends, kermissen niets houdt deze spontane dj tegen